WhiteningKing Den Bosch laat website bouwen door HOFOZ

HOFOZ heeft sinds kort weer een prachtige samenwerking weten te sluiten met WhiteningKing in Den Bosch! WhiteningKing is dé Tandenbleker in Den Bosch.

Development & design

WhiteningKing heeft afgelopen zomer haar deuren geopend in Den Bosch. De wens van de eigenaren was om direct online te gaan met een stijlvolle website alvorens de grote opening. Zij hebben hiervoor HOFOZ ingeschakeld om de klus te klaren. In korte tijd heeft het team van HOFOZ de behoefte in kaart gebracht en de mogelijkheden geïnventariseerd. Het gekozen design is gebaseerd op de wensen van WhiteningKing en straalt professionaliteit en gastvrijheid uit. 

Online reserveringstool

Naast een krachtig design is ook een online reserveringstool geïmplementeerd om online afspraken te kunnen registeren. Het reserveringssysteem is afgestemd op de uitgebreide behandelingen van Whiteningking met maar liefst 6 behandelstoelen tegelijkertijd. 

SEO/ Online vindbaarheid

Whiteningking had als wens om bovenaan in google te staan met de trefwoorden ” tandenbleker Den Bosch” en “tanden bleken Den Bosch”. Het is ons gelukt om dit prachtig resultaat te behalen! Whiteningking staat tot op heden helemaal bovenaan in google!

Klant aan het woord

De mensen van HOFOZ denken echt met je mee en komen met ideeën die al mijn verwachtingen overtroffen. Onze website is voorzien met al onze wensen. Enorm tevreden! – Whitenking Den Bosch

Deel onze blogs!