HOFOZ ontwikkelt meertalige website voor Verandaboys

Onlangs heeft HOFOZ een project voor verandaboys gelanceerd. In deze korte blog vertellen we meer over deze samenwerking. 

Development & design

Verandaboys is een fris en modern bedrijf met een focus op kwaliteit en vakmanschap. Om deze boodschap duidelijk te maken, hebben de Verandaboys HOFOZ ingeschakeld om een website te maken die dicht bij deze kernwaardes staat. Na een aantal gesprekken is de gewenste huisstijl voor Verandaboys ontworpen en geïmplementeerd op de website.

Duitse Vertaling

Met een sterke vertegenwoordiging in Duitsland, was het logisch om ook een Duitse versie van de website te publiceren. Na een kort overleg met Verandaboys, heeft HOFOZ de vertalingen kunnen maken en binnen een week was ook de Duitse versie van de website live. Met de Duitse versie van de website kunnen bezoekers makkelijk schakelen tussen de Duitse en Nederlandse versies van de websites. Sinds de lancering van de Duitse versie, nemen bezoekers uit Duitsland 50% sneller contact op met de Verandaboys.

Klant aan het woord

Wij zijn erg tevreden met het werk van HOFOZ. Wij hebben een frisse website gekregen waar we wekelijks offerte aanvragen op ontvangen, zowel van Nederlandse als van Duitse klanten. – Verandaboys

Deel onze blogs!