HOFOZ

Wij bouwen prachtige websites op maat.

Wie wij zijn

Welkom bij HOFOZ Digital Services! Wij zijn een snelgroeiend webdesign bureau. Ons kantoor is gevestigd in Veghel, maar wij werken met klanten door heel Nederland en België. Ons team bestaat uit 5 gepassioneerde professionals die streven om uw verwachtingen te overtreffen. Dit is tot op heden de formule geweest voor ons succes.

Wij bieden professionele webdesign diensten tegen betaalbare prijzen om jouw onderneming te helpen met het aantrekken van bezoekers en ze op de website te houden! Behalve een prachtig design, bouwen wij websites met een complete strategie die worden ontworpen om bezoekers om te zetten naar klanten. 

Wat wij doen

Website

Professionele websites die responsive zijn op alle devices.

Webshop

Maak sales met onze prestigieuze webshops.

Online Marketing

Geef uw omzet een boost door middel van Online Marketing.

Wordpress Training

Ga zelf aan de slag met WordPress na onze trainingen.

Logo Ontwerp

Hoogwaardige Logo's in Adobe Illustrator.

Bedrukking

Hoogwaardige T-shirts en Polo's om in op te vallen.

Binnen 4 stappen uw droom waarmaken

1. Offerte

Vraag een offerte aan via het contactformulier. Binnen 24 uur sturen wij jou een aanbod dat aansluit op jouw behoeftes. Dit aanbod is volledig vrijblijvend.

2. Aanlevering

Nadat de offerte akkoord is bevonden kan het avontuur beginnen. Wij zullen een kennismakingsgesprek inplannen om de wensen te bespreken. Dit kan zowel telefonisch als face 2 face zijn.

3. Concept

Nadat wij jouw wensen hebben besproken, gaan onze webdesigners voor jou aan de slag. Jij krijgt toegang tot ons klant portaal waarin jij de voortgang van het gehele proces kan bijhouden!

4. Realisatie

Wanneer het ontwerp 100% naar behoefte is, gaan we live! Binnen een week zullen wij het ontwerp omtoveren in een prachtige website. Jij beschikt over jouw eigen account waarmee je kunt inloggen in het CMS systeem. Hiermee kan jij onder andere zelf aanpassingen verrichten.

Deze ondernemers gingen je voor

Onze klanten aan het woord

WhatsApp chat