Overige diensten

Wij laten bedrijven groeien.

Is je huisstijl klaar voor een upgrade en wil jij je onderscheiden van de rest? Bekijk dan onze aanvullende dienstverlening. 

Huisstijl

Tijdens het netwerken zijn visitekaartjes en flyers enorm belangrijk. Het geeft niet alleen informatie door, maar geeft ook een indruk over over de organisatie. Wij zorgen dat deze contactinformatie wordt overgegeven in een persoonlijke en unieke manier middels ons krachtige design.

Bedrukking

Een eerste indruk kunt u maar één keer achterlaten. Daarom is het belangrijk om dit zo goed en professioneel mogelijk te doen. Met onze bedrijfskleding komt u opvallend en legitiem voor de dag!

WordPress Training

Met onze WordPress training krijgt u de mogelijkheid om met de benodigde kennis uw eigen website te maken. Dit kan een groepstraining op locatie of via een webinar zijn. De kennis die wij u geven is zeer waardevol en zowel de moeite als het geld waard.

Logo Ontwerp

Wij ontwerpen een krachtig en professioneel logo voor uw onderneming. Uiteraard ontwerpen wij meerdere logo’s zodat u de juiste keuze kunt maken.

Onze designers staan u graag te woord.

Wij denken altijd met u mee in de mogelijkheden. Wij staan bekend om het feit dat wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. 

De voordelen van een HOFOZ website

Potentiële klanten zullen u overslaan als ze u op internet niet kunnen vinden. Een eerste indruk maakt u maakt 1 keer. Wij zorgen er voor dat u een professionele uitstraling heeft en aansluit bij uw doelgroep.HOFOZ staat garant voor het afgeleverde werk. Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is waar wij bekend om staan. Desgewenst maken wij een gratis demo zodat u een impressie krijgt van ons werk.