HOFOZ

Bekijk onze diensten

Overige diensten

Is je huisstijl klaar voor een upgrade?
Wil jij je onderscheiden van de rest?

Wij laten bedrijven groeien.

huisstijl ontwerp hofoz
 • Bedrukking
  Bedrukking

  Een eerste indruk kunt u maar één keer achterlaten. Daarom is het belangrijk om dit zo goed en professioneel mogelijk te doen. Met onze bedrijfskleding komt u opvallend en legitiem voor de dag!

 • Logo Ontwerp
  Logo Ontwerp €75

  Wij ontwerpen een krachtig en professioneel logo voor uw onderneming. Uiteraard ontwerpen wij meerdere logo's zodat u de juiste keuze kunt maken.

 • Huisstijl
  Huisstijl

  Tijdens het netwerken zijn visitekaartjes en flyers enorm belangrijk. Het geeft niet alleen informatie door, maar geeft ook een indruk over over de organisatie. Wij zorgen dat deze contactinformatie wordt overgegeven in een persoonlijke en unieke manier middels ons krachtige design.

 • Wordpress Training
  WordPress Training

  Met onze WordPress training krijgt u de mogelijkheid om met de benodigde kennis uw eigen website te maken. Dit kan een groepstraining op locatie of via een webinar zijn. De kennis die wij u geven is zeer waardevol en zowel de moeite als het geld waard.

Altijd een passend aanbod

Ontvang een
gratis offerte

Wij denken altijd met u mee in de mogelijkheden. Wij staan bekend om het feit dat wij de verwachtingen van onze klanten overtreffen. Wacht niet langer en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. 

WhatsApp chat