Online marketing

Samen meer omzet behalen

Dagelijks spenderen consumenten steeds meer tijd op het internet. Waar consumenten vroeger terug deinsden van online diensten, schaft 78% van de Nederlandse bevolking tegenwoordig online producten en diensten aan. Door middel van onze online marketing diensten helpen wij u om de consument op uw website te laten landen en helpen wij met het vergroten van uw conversie. Geïnteresseerd? Kijk hieronder voor de mogelijkheden of neem contact met ons op. 

Online Marketing diensten

Strategie

Onze full-service online marketing experts kunnen u helpen met het opzetten van uw online strategie. Onze gedegen professionals weten welke strategieën werken en kunnen u helpen met het opzetten van uw strategie.

Training

Onze trainers bieden in-house trainingen bij u op locatie aan zodat u of uw team aan de slag kan met online marketing. De trainingen kunnen aangepast worden op het kennisniveau van de groep. Hiernaast bieden wij nog studiemateriaal aan voor extra verdieping.

Contentmarketing

Onze contentmarkeeters staan klaar voor u om teksten te schrijven die u zullen helpen met het behalen van omzet. Onze ervaren professionals kunnen afhankelijk van uw wens elk type content produceren.

Social media aanmaken

Aanwezig zijn op Social Media is tegenwoordig cruciaal voor elke onderneming. Ons team zorgt ervoor dat de social media accounts aan worden gemaakt en dat de juiste informatie hierop wordt vermeld.

Google Bedrijfsprofiel

Naast een website is een Google Bedrijfsprofiel ook cruciaal voor online vindbaarheid. Met een Google Bedrijfsprofiel kunnen klanten makkelijk informatie zoals openingstijden zien.

Conversie optimalisatie

Nadat de bezoeker op uw website is gekomen, is het van belang om de bezoeker geïnteresseerd te krijgen in uw diensten. Onze conversie specialisten kunnen uw website of webshop conversie gericht inrichten.

Ons aanbod

Wij bieden diverse online marketing diensten aan. Omdat elke vraag anders is, kan je bij interesse het beste contact met ons opnemen om jouw wensen en doelen te bespreken zodat wij je een gepaste offerte kunnen sturen.