HOFOZ

Over ons

Over ons

Wij zijn Hofoz, hét bureau waar u terecht kunt met al uw digitale vraagstukken. Onze primaire diensten zijn het leveren van websites, webshops en het inrichten van uw online marketing. Hiernaast bieden wij extra diensten zoals het geven van online marketing trainingen en het ontwerpen van logo’s. 

Onze kernwaardes

Bij HOFOZ kenmerken wij onszelf door middel van een aantal kernwaarden. Wij staan voor kwalitatief goed ingerichte online producten zodat u zonder zorgen kunt gaan ondernemen. Indien het geleverde product niet naar behoren is hanteren wij ook altijd een niet goed, geld terug principe.

Hiernaast weten wij zelf als ondernemers hoeveel investeringen het opzetten van een eigen bedrijf vraagt. Daarom staan wij garant voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en denken wij mee in de betalingsmogelijkheden.

Naast onze primaire diensten staan wij ook klaar om u te helpen met het opzetten van uw digitale strategie. Indien u meer wilt weten kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen om te kijken hoe we samen uw digitale strategie kunnen optimaliseren.

Veel gestelde vragen

Hier staan de meest gestelde vragen en antwoorden. Neem gerust contact met ons op als uw vraag er niet tussen staat.

Wij bouwen websites in één week. Wanneer het concept akkoord is zullen wij alle technische werkzaamheden binnen een week afhandelen zodat uw klanten snel gebruik kunnen maken de website.

Indien u de onderhoud van de website of webshop door HOFOZ wilt laten beheren, komen daar kosten van 15 euro per maand bij. In deze kosten zijn de directe kosten voor de domeinnaam, hosting en de onderhoudswerkzaamheden die wij maandelijks zullen uitvoeren.

Hiernaast zullen alle kosten die gemaakt zullen worden, worden vooraf gecommuniceerd. Alle kosten in verband met de producten die u middels ons afneemt zijn vooraf berekend in de prijs en zullen ook vanaf de eerste offerte inzichtelijk gemaakt worden.

Onze zoekmachine experts zullen voordat uw website live gaat de website inrichten zodat deze te vinden is via zoekmachines. Om voortdurend bovenaan te staan op Google en andere zoekmachines kunt u een kijkje nemen bij onze SEO optimalisatie service.

In onze aangeleverde websites zitten standaard een programma bijgeleverd waarmee u makkelijk uw SEO zelf kunt beheren. Hiernaast zullen wij u ook op weg helpen door u vrijblijvend te helpen met uw SEO strategie.

Als u al een website heeft kunt u ook bij ons terecht. Wij verzorgen u een gratis website scan indien u al een website heeft en wij zullen vervolgens opties voorstellen waarmee wij op korte termijn de website kunnen optimaliseren. Indien u gebruik wilt maken van de gratis website scan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Zeker. Nadat de website online is zullen wij u voorzien van de benodigde toegangscodes en kunt u zelf nieuwe content zoals foto’s of nieuwsberichten plaatsen. Wij maken gebruik van een simpel Content Management Systeem (CMS) die zeer gebruiksvriendelijk is.

Indien u er behoefte aan heeft kunnen wij de inhoud van uw website ook beheren. Afhankelijk van uw behoefte kunnen we een offerte op maat hiervoor aanbieden.

Bij HOFOZ kunt u vanuit het hele land een verzoek doen om u te helpen met uw website, webshop of online marketing. Indien u ons graag op locatie wilt ontmoeten, zijn de regio’s vanuit waar wij werken hieronder weergegeven.

Via HOFOZ kunt u een website laten maken in Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Veghel, Den Bosch en Tilburg.

Onze Online Marketing specialisten staan klaar om u te helpen met alle aspecten van Social Media. U kunt ons ondere andere inschakelen voor:
– Social Media aanmaken
– Social Media beheren
– Advertenties op Social Media inrichten

Doordat wij onze hosting in bulk afnemen, kunt u bij ons onbeperkt emailadressen verkrijgen om zo goed mogelijk digitaal te kunnen communiceren.

WhatsApp chat