Over ons

Over ons

Wij zijn Hofoz, hét bureau waar u terecht kunt met al uw digitale vraagstukken. Onze primaire diensten zijn het leveren van websites, webshops en het inrichten van uw online marketing. Hiernaast bieden wij extra diensten zoals het geven van online marketing trainingen en het ontwerpen van logo’s. HOFOZ is een jong bedrijf waar wij met een team van 5 professionals dagelijks klaar staan voor onze klanten.

Onze kernwaardes

Bij HOFOZ kenmerken wij onszelf door middel van een aantal kernwaarden. Wij staan voor kwalitatief goed ingerichte online producten zodat u zonder zorgen kunt gaan ondernemen. Indien het geleverde product niet naar behoren is hanteren wij ook altijd een niet goed, geld terug principe.

Hiernaast weten wij zelf als ondernemers hoeveel investeringen het opzetten van een eigen bedrijf vraagt. Daarom staan wij garant voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en denken wij mee in de betalingsmogelijkheden. Indien je vrijblijvend met ons wilt sparren over jouw website, neem dan gerust contact met ons op.

De voordelen van een HOFOZ website

Potentiële klanten zullen u overslaan als ze u op internet niet kunnen vinden. Een eerste indruk maakt u maakt 1 keer. Wij zorgen er voor dat u een professionele uitstraling heeft en aansluit bij uw doelgroep.HOFOZ staat garant voor het afgeleverde werk. Het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten is waar wij bekend om staan. Desgewenst maken wij een gratis demo zodat u een impressie krijgt van ons werk.