Partners

Samen komen we verder

Ons aanbod

De HOFOZ partners zijn een groep ondernemers die elkaar verder helpen groeien. Het partner programma geeft u de mogelijkheid om 10% van het orderbedrag te ontvangen indien een van uw klanten uw code gebruikt bij het bestellen van een van onze producten. Hiernaast ontvangt uw klant ook automatisch 10% korting op het product. Het HOFOZ netwerk is in korte tijd sterk gegroeid en heeft momenteel nog ruimte voor meerdere ondermers. 

Gratis aanbod voor startende ondernemers

Onze partners

Hoe werkt het?

Het HOFOZ partner netwerk bestaat uit een groep ondernemers die naast hun reguliere diensten de producten van HOFOZ aanbieden aan hun klanten. De ondernemer krijgt een speciale kortingscode waarmee de klant 10% krijgt, tevens krijgt de ondernemer een commissie van 10% van de bestelling. Om het aanbod van HOFOZ onder de aandacht van de klanten te brengen, is het mogelijk om (gratis) promotie materiaal te ontvangen.

Het HOFOZ partner netwerk creëert een ideale situatie waarmee de klant korting ontvangt, de ondernemer een extra inkomstenbron heeft en het HOFOZ team kan doen waar ze goed in zijn: websites en andere digitale producten maken voor de klant. Interesse in een partnerschap? Neem dan contact met ons op. 

Partner worden