Hofoz Digital Services

Verandabouwer zonder website?

Wij zijn dé specialist op het gebied van verandawebsites. 

"Erg tevreden over de service van HOFOZ. Ze hebben voor mijn bedrijf een goede en professionele website gebouwd. De communicatie verliep goed en ze hielpen ons met het bedenken en inrichten. Bedankt voor de fijne samenwerking."
srrbeheer.nl
Shafiq Ramautarsing

De verandaweken

Tijdelijke actie

Speciaal voor veranda-ondernemers hebben wij de verandaweken van HOFOZ gelanceerd. Wij hebben een compleet pakket aan producten klaar staan om de verandabouwer met zijn bedrijf te laten excelleren. Deze tijdelijke actie bevat een complete premium website, gratis domeinnaam, een dynamische offertetool, visitekaartjes, social media posts, google bedrijfsprofiel en tot slot een algemene voorwaarden speciaal voor verandabouwers. Dit gehele pakket aan producten is nu tijdelijk afgeprijsd met 50%. Vraag vandaag nog een offerte aan voordat de actie is afgelopen. 

Deze verandabouwers gingen je al voor

100% tevreden.

Al onze klanten hebben een exponentiële toename gezien in hun offerteaanvragen na het lanceren van hun nieuwe website. Wil jij ook een website die voor jou werkt en die van bezoekers potentiële klanten maakt? Deze actie is speciaal voor verandabouwers en is slechts tijdelijk geldig. Dus wacht niet langer en vraag nu een gratis offerte aan!

Social media kit

Professionaliteit en Merkidentiteit

Wil u opvallen op sociale media en uw bedrijf professioneel presenteren? Ontdek dan onze Social Media Kit! Deze kit bevat alles wat u nodig hebt om uw inhoud op sociale media te verbeteren en uw merk consistent te promoten. Onze kit bevat 3 aangepaste grafische berichten, een Facebook-banner, offertetekst en een landingspagina speciaal om bezoekers om te zetten naar klanten. De social media kit maakt onderdeel uit van de Verandapakket. 

De tijd tikt...

Zodra de actieperiode is afgelopen, gelden de regulieren prijzen weer. Heb je nog vragen of twijfels: wij beantwoorden alle offerte aanvragen binnen dezelfde dag!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Verandapakket

0
Actie prijs
0

*3 maanden gratis onderhoud

hofoz

Met een HOFOZ website maak je altijd een goede eerste indruk op jouw potentiele klanten.

Over ons

HOFOZ Digital Services

Welkom bij HOFOZ Digital Services! Wij zijn een snelgroeiend webdesign bureau. Wij zijn voornamelijk actief in regio Eindhoven, maar wij werken met klanten door heel Nederland en België. Ons team bestaat uit 5 gepassioneerde professionals die streven om uw verwachtingen te overtreffen. Dit is tot op heden de formule geweest voor ons succes.

Wij bieden professionele webdesign diensten tegen betaalbare prijzen om jouw onderneming te helpen met het aantrekken van bezoekers en ze op de website te houden! Behalve een prachtig design, bouwen wij websites met een complete strategie om bezoekers om te zetten naar klanten. 

0 +

afgeronde projecten

0 +

jaar Ervaring

0 %

tevredenheid

Ook deze ondernemers gingen je voor

Wij staan voor 100% tevreden klanten.

HOFOZ heeft een top resultaat geleverd (zie cryptokennis.nl). We hebben binnen een mooie tijdsperiode een top resultaat neer kunnen zetten door de goede samenwerking en communicatie! Al met al zeer tevreden en aan te raden met een juiste prijs kwaliteitsverhouding, bedankt!
cryptokennis.nl
Rick van Hooff
Super gaaf, dit is professioneel!
Uniquelogistics.nl
Kadir
Prettige samenwerking, goed persoonlijk contact.
abt-et.nl
Nico Blom
Voor onze website mijnuitzendpartner.nl hebben wij HOFOZ ingeschakeld om onze website weer een frisse look te geven. Wij hebben vanaf het eerste moment goed contact gehad en hebben een website gekregen waar wij zeer tevreden mee zijn.
mijnuitzendpartner.nl
Jan-Willem
Zeer tevreden met HOFOZ die voor mij een professionele rijschool website heeft gebouwd bedankt voor alles!
rijschoolbedros.nl
Harut Bedros
5 sterren voor Kwaliteit, Professionaliteit, en Waarde!
bigsmileindhoven.nl
Indra Soekardi

Direct een offerte aanvragen

1 stap verwijderd van jouw eigen website.